RÖRINSPEKTION, FILMNING AV RÖR

 

Ibland när man spolar avlopp uppkommer problem och man måste filma för att se vad det är för fel. Det kan även vara bra att filma när man får återkommande fel.När man hittat ett fel märker man ut det så felet kan åtgärdas så snabbt som möjligt och till så låg kostnad som möjligt för er.

I vårt avsnitt för ledningssökning kan ni läsa mera om våra metoder för att kunna hitta och märka ut era rör. Detta kan man behöva göra ibland, speciellt i gamla hus där det ofta inte finns någon ritning kvar.

 

FÖRE SPOLNING

 

 

 

Denna filmen är ett köksavlopp. Huset är från sent 70-tal och det är totalt stopp i liggande köksstam. Felet husägarn har gjort här är att spola ner fett blandat med diskmaskinspulver. Diskmaskinen har ett program där diskmaskinspulvret inte löses upp utan spolas ut i avloppet. Fettet och diskmaskinspulvret bildar stenar som ser ut som gips. Dessa fastnar lätt i skarvar eller om röret ligger för plant. Med åren byggs de på och till slut blir det totalt stopp

.

EFTER SPOLNING

 

Så här ser det ut efter man har använt sig av vår utrustning och spolat igenom två gånger. Troligtvis kommer detta hålla i 40 år till, men man borde spola igenom sina rör mins en gång ver tionde år.

 

Nyheter

2017-10-02

Ny prislista ligger uppe

www.stoppiavlopp.com

2012-01-11

Nyare hemsida

Uppdaterat hemsidan.